Dom > Novosti > Sadržaj
2018 Кина (Нингбо) Међународна изложба ПУ
May 17, 2018

Време: 30. мај-1. јун 2018

Место: Нингбо Међународни конгресни и изложбени центар

■ Позадина изложбе групе:

2018 Кина (Нингбо) Међународни полиуретански Екпо одржан је у Нингбоу и развио се у водећу изложбу полиуретана у азијско-пацифичком региону, па чак и свијету. Раст изложбе је такође био сведок снажног развоја кинеске индустрије полиуретана. Велики број познатих међународних и домаћих произвођача полиуретанске индустрије изабрао је ову изложбу као платформу за представљање својих најновијих производа и резултата индустрије.

У последњих 20 година, Кина полиуретанска индустрија постигла је брз развој. Скала производње порасла је са стотина хиљада тона годишње на скоро 10 милиона тона, а производња и потрошња се налазе на првом месту у свијету, ефикасно подржавају развој националне економије. Према статистичким подацима из Кинеске индустрије полиуретанске индустрије, у 2013. години производња и продаја кинеског полиуретана чинили су више од 40% света. Укупна производња полиуретана у тој години достигла је 8,7 милиона тона, што је повећање од 11,5% у односу на претходну годину. Међу њима је 3,4 милиона тона полиуретанских пена, 400.000 тона спандекса, 700.000 тона еластомера, 2,3 милиона тона синтетичке кожне акције и сирових течности за подлоге, 1,4 милиона тона облога и 500,000 тона лепкова и заптивних маса.

■ Изложбе:

1. Дошло је до трансакције на лицу места: иако је време изложбе кратко, лако је постићи намеру због непосредног састанка с продавцем.

2. Промоција корпорације и производа: Изложба је нека врста тродимензионалне рекламе. Препоручљиво је повећати разумевање купаца о производима и услугама.

3, успоставити корпоративни имиџ: успоставити добар корпоративни имиџ у индустрији и корисничким областима, побољшати статус индустрије.

4. Проширити разумевање тржишта: Разумјети потребу тржишта и потенцијал у комуникацији са купцима је интуитиван и тачнији од свакодневног истраживања тржишта.

5. Развити тржишта и успоставити маркетиншке канале: Користити учешће на изложбама за развој тржишта и пронаћи клијенте како би пронашли агенте или партнера у заједничком улагању.

6. Проширити међународну перспективу: Успостављена је ефикасна платформа за међународну сарадњу како би производи и компаније постали међународно тачнији.

■ Разлози за избор ове емисије:

Упознајте постојеће купце и ојачајте односе с купцима

Откријте нове канале и предузећа

Покажите своје производе и услуге уживо

Упознајте се лицем у лице са што је могуће потенцијалним купцима у најкраћем могућем року

Побољшајте имиџ ваше компаније на азијском тржишту

Успоставите мрежу односа са полиуретанским професионалцима


Inače